Ljungdala-Hundcenter

när du inte har tid tar jag vid med vännen din

Mina tjänster  

Enstaka rundor och månadsabonnemang

 

Beroende på ditt behov kan du köpa enstaka rundor eller månadspaket.

 

Enstaka rundor är bra om du till exempel ska resa bort över dagen eller blir sjuk. Du väljer själv hur många rundor du vill köpa för den dagen (1-3 st), men innan jag kan ta enstaka så måste hunden blivit van vi mig. 

Månadsabonnemang  Hel eller halvtid  ömsesidig uppsägningstid. Detta är bra om du vet att du behöver ha hjälp ett antal månader framöver eftersom vi då inte måste träffas varje månad för att skriva nya avtal.

 Helgpromenader i mån av tid.

 

Så här går det till                     

Om du är intresserad av att anlita mig till din hund kontaktar du mig, antingen via mail, telefon eller kontrakt formuläret på sidan kontakta mig. Vi bestämmer sedan ett datum för ett gratis informationsmöte, då jag kommer hem till dig för att:

 • Bestämma vilka dagar jag ska gå ut med din hund.  
 • Jag vill veta om din hunds behov, rutiner, rädslor, utrustning med mera. 
 • Du ska se vem jag är och att du kan lita på mig med din hund. 
 • Skriva avtal och kvittera ut nycklar om det behövs. 
 • Du ska kunna ställa frågor.
   När jag går med din hund ser jag till att den får både fysisk och psykisk stimulans, allt enligt dina önskemål och din hunds behov. Efter promenaden ser jag till att din hund har tillgång till vatten och torkar tassarna. Jag skriver lite då och då om hur det går på promenaderna och ibland laddar jag även upp bilder.
    
    

  Jag erbjuder också hund bad

   

                                                                                                                                               Betalning sker via faktura.
    


   

  Kontakta oss gärna för mer information!